Ξενοδοχείο Blue Bay στη Σκάλα Πάτμου - Ελλάδα

Διαμονή

Το ξενοδοχείο μας είναι μικρό, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στις ανάγκες των καλεσμένων μας. Αυτό άλλωστε έχει κάνει και την πλειονότητα των επισκεπτών μας να επιστρέφουν κάθε χρόνο. Κάθε ένα από τα 25 άνετα διαρρυθμισμένα δωμάτια και σουίτες διαθέτουν μονά ή διπλά κρεβάτια, έτοιμα να φιλοξενήσουν έναν, δύο ή και τρεις επισκέπτες. Επίσης διαθέτουμε ειδικά παρκοκρέβατα για βρέφη. Το ξενοδοχείο μας λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Παροχές

(English) Our hotel is small and we therefore have the ability to devote time to our guests’ needs. That is why 75% of our guests return year after year to visit us. Each of our 25 comfortably furnished rooms or suites have single or double beds which will accommodate single double or triple occupancy. We also have special cots for infants.

Τοποθεσία

Παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο που έχουμε παραθέσει σχετικά με το νησί, προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πάτμο. Το Blue Bay βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, σε απόσταση 3 λεπτών από τις παροχές της Σκάλας, συνδυάζοντας την ηρεμία & την ησυχία που συνήθως κάποιος βρίσκει στην εξοχή.

Πρόσβαση στην Πάτμο

Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από και προς την Πάτμο σε σύνδεση με τα λιμάνια του Πειραιά, της Σάμου, της Λέρου, της Καλύμνου, της Κω και της Ρόδου, καθώς και άλλα νησιά.